Korting op Buzzy Pazz De Lijn

Wat?

Inwoners van Berlare van 12 tot en met 18 jaar kunnen vanaf februari 2017 een voordeliger abonnement van De Lijn aankopen. Gemeente Berlare betaalt 20 procent van de kostprijs.

Hoe aanvragen?

  • Laat een attest voor gemeentekorting handtekenen bij het snelloket in gemeentehuis Berlare.
  • Ga met het ingevulde attest en de identiteitskaart van de aanvrager naar een Lijnwinkel in de buurt. Je Buzzy Pazz wordt meteen aangemaakt.
  • Je kan het ingevulde attest ook samen met een kopie van je identiteitskaart opsturen naar De Lijn, dienst abonnementen, Slijkensesteenweg 11, 8400 Oostende. Even later ontvang je een aangepaste overschrijving. Zodra het bedrag gestort is, wordt je abonnement opgestuurd.
  • Een abonnement met gemeentekorting kan je niet online aankopen.
  • Voor elk abonnement dat je met gemeentekorting wenst aan te kopen, vul je een apart attest in.

Wat met meerdere kinderen?

Telt je gezin twee of meer kinderen tussen 12 en 18 jaar (18 jaar inbegrepen)? Dan kan je de gemeentekorting cumuleren met de een gezinskorting. Op voorwaarde dat de abonnementen dezelfde aanvangsdatum en geldigheidsduur hebben, kost een tweede Buzzy Pazz binnen eenzelfde gezin 20 procent minder. Voor het derde jaarabonnement betaal je 52,00 euro. Hiervoor heb je ook een attest van gezinssamenstelling (op te vragen bij de dienst bevolking) nodig.

VG- en VT-abonnementen

Inwoners van 12 tot en met 24 jaar en inwoners van 60 tot en met 64 jaar die recht hebben op een abonnement aan verlaagd tarief (VG-VT abonnementen), krijgen automatisch 75% korting op de kostprijs. Deze inwoners wenden zich tot het OCMW (VG-abonnement) of de mutualiteit (VT-abonnement).

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies