Bekendmaking openbaar onderzoek omgevingsvergunning

Lindestraat, 9290 Berlare

NV O.D.M., heeft een aanvraag ingediend voor:

  •         verontdieping plas

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 20 juni 2024 tot en met 19 juli 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Spinnerijstraat 43, 9290 Berlare

Sean Dhondt heeft een aanvraag ingediend voor:

  •         plaatsen omheining

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 18 juni 2024 tot en met 17 juli 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Mosseveldstraat 63, 9290 Berlare

Lammens Valère - Lammens Els, hebben een aanvraag ingediend voor:

  •         verkavelen 1 lot voor open bebouwing en loods

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 12 juni 2024 tot en met 11 juli 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Petrus Mijsstraat 23, 9290 Berlare

Nathalie Goossens, heeft een aanvraag ingediend voor:

  • plaatsen omheining

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 11 juni 2024 tot en met 10 juli 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Kamershoek, 9290 Berlare

de heer De Vylder Bert, heeft een aanvraag ingediend voor:

  •         verkavelen 6 loten

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 1 juni 2024 tot en met 30 juni 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Overheet 9, 9290 Berlare

Hertecant Jozef - Hertecant Veerle - Hertecant Lutgard - Hertecant Paul, hebben een aanvraag ingediend voor:

  •         verkavelen 8 loten halfopen bebouwing

Je kan de volledige aanvraag online inkijken van 24 mei 2024 tot en met 22 juni 2024 op het inzageloket (https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be) of bij de dienst vergunningen in het gemeentehuis. De gemeente Berlare heeft geen enkele invloed op de weergave van uw gegevens en verspreidt in geen geval uw gegevens voor commerciële of andere doeleinden.Tijdens de periode van openbaar onderzoek kan je ook standpunten, opmerkingen of bezwaren over de aanvraag indienen bij het college van burgemeester en schepenen. Dit kan per brief (Dorp 22, 9290 Berlare) of via het omgevingsloket (online). 

Contact

dienst vergunningen:
052 43 25 15
vergunningen@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies